Vaše internetové připojení je zpět. Aby vše fungovalo správně, klikněte pro přenačtení stránky.
Nejste připojeni k internetu. Zkontrolujte své připojení a zkuste to prosím znovu.
Nekonečný kefír - startovací set - Lékárna a zdraví
Nekonečný kefír - startovací set - Lékárna a zdraví
Nekonečný kefír - startovací set - Lékárna a zdraví
1 z 2
Nové

Nekonečný kefír - startovací set

Kup teď
5x zakoupeno
180 Kč
K dispozici
5 ks
1 ks
Doprava a platba
AKCE
Balíkovna na adresu v dubnu již od 40 Kč!
Více informací.
Zásilkovna na výdejní místo Od 51 Kč
Doporučená zásilka 60 Kč
Balíkovna Od 63 Kč
Kurýr 99 Kč
Zaslat.cz kurýr na adresu 167 Kč
Doba dodání 2-3 dny
Kartou online
Bankovním převodem
Podrobnosti
Nekonečný kefír - startovací set
Popis předmětu
Stav zboží
nepoužívaný, nerozbalený produkt ve 100% stavu

Kefír - startovací set


Náš jedinečný kefírový strtovací set dělá hustý, krémový a naprosto lahodný kefír výjimečné kvality s jedinečnou jemnější chutí, krémovou strukturou a vůní.


Pokud máte rádi kefír, pak budete milovat tento kefír.


Kefír je zdravé super jídlo, vyrobené z mléka, fermentované kulturami bakterií mléčného kvašení, podobně jako jogurt. Někteří odborníci tvrdí, že konzumace kefíru má ještě větší zdravotní přínosy než jogurt, protože bakterie kefíru zůstávají ve střevě déle. Jedna věc je však jistá - pití kefíru je pro vás dobré a nyní, díky naší kefírové kultuře, je to super chutné!


Náš kefírový startér je jedinečný svého druhu. Vyrábí velmi hustý a krémový kefír výjimečné kvality s jedinečnou jemnou chutí, krémovou strukturou a vůní.


Jedná se o opakovaně použitelný kefírový startér s živými aktivními bakteriemi, což znamená, že můžete znovu použít kefír z předchozí šarže ke kultivaci nové šarže kefíru kolikrát jen budete chtít.


poznámka: Nejedná se o kefírové krystaly.



Každé balení obsahuje sypkou práškovou směs v dokonalém poměru ze sbírky bakteriálních kmenů potřebných k výrobě kefíru, mezi nimiž je všudypřítomný lactobacillus bulgaricus a streptococcus thermophilus.


Tyto prospěšné, přechodné bakterie spolupracují ve fermentačním procesu, který mění mléko na přirozeně sladký, hladký, čerstvě chutnající, super hustý kefír.


Proces trvá přibližně 12-14 hodin.


Kefírový startér je zcela přírodní bez přísad, konzervačních látek, umělých barviv nebo příchutí. Neobsahuje žádné GMO ingredience a je bezlepkový.


Složení: Živé aktivní kultury kyseliny mléčné (lactococcus lactis ssp. lactis, lactococcus lactis ssp. cremoris, lactococcus lactis ssp. lactis biovar diacetylactis, streptococcus thermophilus, lactobacillus kefír, lactobacillus parakefir, lactobacillus delbueckii ssp. bulgaricus, saccharomyces cerevisiae)





Aktivita a síla: 1 gram startéru obsahuje nejméně 95 bilion (9,5 x 10^10 CFU / g) kmenů probiotických bakterií mléčného kvašení.



Skladování:

Uložte startovací balíčky do MRAZNIČKY.

Použijte do data uvedeného na štítku.

Startovací balíčky mají životnost 2 roky. Použijte do data uvedeného na štítku.


Jak vše úspěšně nastartovat?





Tradiční metoda se skládá ze dvou částí:

Část I. Aktivace


Nechte šálek (200 ml) mléka zahřát na pokojovou teplotu (24 ° C), pokud používáte nepasterizované mléko, přiveďte mléko k varu a nechte šálek vychladnout na pokojovou teplotu.

Přidejte startér z balení do mléka a míchejte, dokud se nerozpustí.

Poznámka: Nešlehejte. Šlehání zavádí do mléka vzduchové bubliny, které zpomalují inkubaci.

Nádobu zakryjte plátýnkem nebo utěrkou, aby mléko bylo chráněno od nečistot a částic přenášených vzduchem. Prodyšné látky jsou lepší, protože umožňuje vzduchu, aby stále šel dovnitř, což urychluje aktivaci.

Nechte mléko stát asi 12-18 hodin a pak zkontrolujte, zda se proces dokončil



Pokud ještě není hotový do 24 hodin, pokračujte ve fermentaci a kontrolujte každé 2-4 hodiny, dokud se nesformuje. Nastavení některých mezofilních kultur může trvat až 72 hodin v závislosti na okolní teplotě a dalších podmínkách ve vašem prostředí.

Gratulujeme, máte aktivní mezofilní startovací kefír



Nezapomeňte uložit šálek hotového kefíru, který použijete pro výrobu další šarže! Uchovávejte to v chladničce a ujistěte se, že jej používáte k výrobě nového kefíru během 3-4 dnů, abyste zajistili, že všechny bakterie jsou životaschopné a ve skvělém stavu.


Rada pro váš klid: Pokud kdykoli během pozdějších fází aktivace nebo fermentace máte pochybnosti, že proces funguje, jednoduše ponořte nůž přímo do mléka a vyjměte ho. pokud je slizký, pak proces již začal, pokud je čistý, pak inkubace ještě nezačala a budete muset počkat o něco déle, než se znovu otestujete


Druhá metoda přípravy:


Tuto metodu použijte, pokud máte potíže s dosažením dobrých výsledků s tradiční metodou nebo chcete získat výsledky rychleji, zkuste místo toho tuto spolehlivější metodu.


Jedná se o manuální spolehlivější metodu, kterou můžete použít s mezofilními kulturami, aby váš jogurt vzešel rychleji ve srovnání s použitím tradiční mezofilní metody.



Tato metoda se spoléhá na udržení mléka v teple během inkubace, což urychluje proces tím, že kultivační prostředí je přínosnější pro vývoj a rozmnožování bakterií mléčného kvašení.


Zahřejte mléko na něco málo přes 75 °C

Odložte si šálek mléka z toho co jste ohřáli


Zbytek mléka uchovávejte v nádobě, kterou jste ohřívali (nebo jej rozdělte do kultivačních nádob - zavařovací sklenice fungují nejlépe)

Když je mléko v šálku při teplotě 30 ° C (na dotek se bude cítit vlažné), přidejte k němu startér z balení a jemně jej promíchejte, dokud se nerozpustí, asi minutu

Poznámka: Startér přidáváte do mléka v šálku, ne do mléka v nádobách!


Když je zbytek mléka (v nádobách) připraven, při teplotě kolem 32 ° C rozdělte mléko z šálku (ten se startérem) do sklenic úměrně jejich objemu.

Jemně promíchejte mléko ve sklenicích.

Poznámka: Nešlehejte. Šlehání zavádí do mléka vzduchové bubliny, které zpomalují inkubaci.

Vložte dečku do mikrovlnné trouby (nebo trouby). Mikrovlnné trouby a trouby jsou tepelně izolované a minimalizují ztráty tepla. Nebo můžete použít nějakou odizolovanou bedýnku, třeba z polistirenu.

Umístěte sklenice do mikrovlnné trouby na přikrývku.

Sklenice volně zakryjte víčky nebo ručníkem.

Zakryjte a zabalte do další přikrývky nebo velkého ručníku. Ujistěte se, že přikrývky zakrývají sklenice ze všech směrů, aby se minimalizovaly tepelné ztráty. Tím zajistíte, že sklenice zůstanou teplé po celou dobu inkubačního procesu.

Nechte přes noc (asi 8 hodin). Zkontrolujte, zda jogurt nastavil, pokud ne (různé mezofilní kmeny mají různé inkubační časy, takže některé mohou trvat dvakrát tuto dobu), nechte to ještě pár hodin a pokračujte v kontrole několika hodin od sebe, dokud se neusadí.


Nezapomeňte uložit šálek hotového kefíru, který použijete pro výrobu další šarže! Uchovávejte ho v chladničce a ujistěte se, že jej používáte k výrobě nového kefíru během 3-4 dnů, abyste zajistili, že všechny bakterie jsou životaschopné a ve skvělém stavu.


Rada pro váš klid: Pokud kdykoli během pozdějších fází aktivace nebo fermentace máte pochybnosti, že proces funguje, jednoduše ponořte nůž přímo do mléka a vyjměte ho. pokud je slizký, pak proces již začal, pokud je čistý, pak inkubace ještě nezačala a budete muset počkat o něco déle, než se znovu otestujete

Kefír - startovací set Náš jedinečný kefírový strtovací set dělá hustý, krémový a naprosto lahodný kefír výjimečné kvality s jedinečnou jemnější chutí, krémovou strukturou a vůní. Pokud máte rádi kefír, pak budete milovat tento kefír. Kefír je zdravé super jídlo, vyrobené z mléka, fermentované kulturami bakterií mléčného kvašení, podobně jako jogurt. Někteří odborníci tvrdí, že konzumace kefíru má ještě větší zdravotní přínosy než jogurt, protože bakterie kefíru zůstávají ve střevě déle. Jedna věc je však jistá - pití kefíru je pro vás dobré a nyní, díky naší kefírové kultuře, je to super chutné! Náš kefírový startér je jedinečný svého druhu. Vyrábí velmi hustý a krémový kefír výjimečné kvality s jedinečnou jemnou chutí, krémovou strukturou a vůní. Jedná se o opakovaně použitelný kefírový startér s živými aktivními bakteriemi, což znamená, že můžete znovu použít kefír z předchozí šarže ke kultivaci nové šarže kefíru kolikrát jen budete chtít. poznámka: Nejedná se o kefírové krystaly. Každé balení obsahuje sypkou práškovou směs v dokonalém poměru ze sbírky bakteriálních kmenů potřebných k výrobě kefíru, mezi nimiž je všudypřítomný lactobacillus bulgaricus a streptococcus thermophilus. Tyto prospěšné, přechodné bakterie spolupracují ve fermentačním procesu, který mění mléko na přirozeně sladký, hladký, čerstvě chutnající, super hustý kefír. Proces trvá přibližně 12-14 hodin. Kefírový startér je zcela přírodní bez přísad, konzervačních látek, umělých barviv nebo příchutí. Neobsahuje žádné GMO ingredience a je bezlepkový. Složení: Živé aktivní kultury kyseliny mléčné (lactococcus lactis ssp. lactis, lactococcus lactis ssp. cremoris, lactococcus lactis ssp. lactis biovar diacetylactis, streptococcus thermophilus, lactobacillus kefír, lactobacillus parakefir, lactobacillus delbueckii ssp. bulgaricus, saccharomyces cerevisiae) Aktivita a síla: 1 gram startéru obsahuje nejméně 95 bilion (9,5 x 10^10 CFU / g) kmenů probiotických bakterií mléčného kvašení. Skladování: Uložte startovací balíčky do MRAZNIČKY. Použijte do data uvedeného na štítku. Startovací balíčky mají životnost 2 roky. Použijte do data uvedeného na štítku. Jak vše úspěšně nastartovat? Tradiční metoda se skládá ze dvou částí: Část I. Aktivace Nechte šálek (200 ml) mléka zahřát na pokojovou teplotu (24 ° C), pokud používáte nepasterizované mléko, přiveďte mléko k varu a nechte šálek vychladnout na pokojovou teplotu. Přidejte startér z balení do mléka a míchejte, dokud se nerozpustí. Poznámka: Nešlehejte. Šlehání zavádí do mléka vzduchové bubliny, které zpomalují inkubaci. Nádobu zakryjte plátýnkem nebo utěrkou, aby mléko bylo chráněno od nečistot a částic přenášených vzduchem. Prodyšné látky jsou lepší, protože umožňuje vzduchu, aby stále šel dovnitř, což urychluje aktivaci. Nechte mléko stát asi 12-18 hodin a pak zkontrolujte, zda se proces dokončil Pokud ještě není hotový do 24 hodin, pokračujte ve fermentaci a kontrolujte každé 2-4 hodiny, dokud se nesformuje. Nastavení některých mezofilních kultur může trvat až 72 hodin v závislosti na okolní teplotě a dalších podmínkách ve vašem prostředí. Gratulujeme, máte aktivní mezofilní startovací kefír Nezapomeňte uložit šálek hotového kefíru, který použijete pro výrobu další šarže! Uchovávejte to v chladničce a ujistěte se, že jej používáte k výrobě nového kefíru během 3-4 dnů, abyste zajistili, že všechny bakterie jsou životaschopné a ve skvělém stavu. Rada pro váš klid: Pokud kdykoli během pozdějších fází aktivace nebo fermentace máte pochybnosti, že proces funguje, jednoduše ponořte nůž přímo do mléka a vyjměte ho. pokud je slizký, pak proces již začal, pokud je čistý, pak inkubace ještě nezačala a budete muset počkat o něco déle, než se znovu otestujete Druhá metoda přípravy: Tuto metodu použijte, pokud máte potíže s dosažením dobrých výsledků s tradiční metodou nebo chcete získat výsledky rychleji, zkuste místo toho tuto spolehlivější metodu. Jedná se o manuální spolehlivější metodu, kterou můžete použít s mezofilními kulturami, aby váš jogurt vzešel rychleji ve srovnání s použitím tradiční mezofilní metody. Tato metoda se spoléhá na udržení mléka v teple během inkubace, což urychluje proces tím, že kultivační prostředí je přínosnější pro vývoj a rozmnožování bakterií mléčného kvašení. Zahřejte mléko na něco málo přes 75 °C Odložte si šálek mléka z toho co jste ohřáli Zbytek mléka uchovávejte v nádobě, kterou jste ohřívali (nebo jej rozdělte do kultivačních nádob - zavařovací sklenice fungují nejlépe) Když je mléko v šálku při teplotě 30 ° C (na dotek se bude cítit vlažné), přidejte k němu startér z balení a jemně jej promíchejte, dokud se nerozpustí, asi minutu Poznámka: Startér přidáváte do mléka v šálku, ne do mléka v nádobách! Když je zbytek mléka (v nádobách) připraven, při teplotě kolem 32 ° C rozdělte mléko z šálku (ten se startérem) do sklenic úměrně jejich objemu. Jemně promíchejte mléko ve sklenicích. Poznámka: Nešlehejte. Šlehání zavádí do mléka vzduchové bubliny, které zpomalují inkubaci. Vložte dečku do mikrovlnné trouby (nebo trouby). Mikrovlnné trouby a trouby jsou tepelně izolované a minimalizují ztráty tepla. Nebo můžete použít nějakou odizolovanou bedýnku, třeba z polistirenu. Umístěte sklenice do mikrovlnné trouby na přikrývku. Sklenice volně zakryjte víčky nebo ručníkem. Zakryjte a zabalte do další přikrývky nebo velkého ručníku. Ujistěte se, že přikrývky zakrývají sklenice ze všech směrů, aby se minimalizovaly tepelné ztráty. Tím zajistíte, že sklenice zůstanou teplé po celou dobu inkubačního procesu. Nechte přes noc (asi 8 hodin). Zkontrolujte, zda jogurt nastavil, pokud ne (různé mezofilní kmeny mají různé inkubační časy, takže některé mohou trvat dvakrát tuto dobu), nechte to ještě pár hodin a pokračujte v kontrole několika hodin od sebe, dokud se neusadí. Nezapomeňte uložit šálek hotového kefíru, který použijete pro výrobu další šarže! Uchovávejte ho v chladničce a ujistěte se, že jej používáte k výrobě nového kefíru během 3-4 dnů, abyste zajistili, že všechny bakterie jsou životaschopné a ve skvělém stavu. Rada pro váš klid: Pokud kdykoli během pozdějších fází aktivace nebo fermentace máte pochybnosti, že proces funguje, jednoduše ponořte nůž přímo do mléka a vyjměte ho. pokud je slizký, pak proces již začal, pokud je čistý, pak inkubace ještě nezačala a budete muset počkat o něco déle, než se znovu otestujete

Nabídka č. 7003647502 Vystaveno 24.04. 13:04 Zobrazení: 2